- Prijslijst producten

Prijslijst voetbehandeling

Voetbehandeling:  
Max 30 min                                          € 34,00
Max 45 min                                          € 46,00
Max 60 min                                          € 65,00
Ambulant                                              € 38,50
 

Nagelbeugel:

Plak beugel                                           € 35,00

Op maat gemaakt ijzeren beugel          € 17,50

Arkada Methode per nagel                   € 85,00
Serum                                                   € 24,95
 
Orthese: 
Klein                                                      € 21,95
Middel                                                   € 25,95
Groot                                                     € 37,95
 
Ontspanning massage 30 min             € 30,00 
Luxe voetbehandeling 60 min              € 60,00
 
Cadeau bonnen va                               € gewenst bedrag
Aloë vera producten

Schoonheid verzorgende en gezondheid verzorgende producten met Aloe Vera staan bekend als zeer succesvol. De aloe vera producten van LR Health & Beauty staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit en wordt ondersteund door verschillende feiten. De producten zijn getest door het Duitse Fresenius en Dermatest terwijl de aloe vera het IASC label dragen.

Wij zijn trots op onze producten.

Akileïne voetverzorgingsproducten leggen geen vetlaag op de huid maar hebben de eigenschap zeer snel door de huid te worden opgenomen, waardoor je niet uitglijdt en de sokken niet vervuild, wat als zeer prettig wordt ervaren, en de producten zijn vrij van parabenen.

Bepanthen is bijzonder geschikt voor de dagelijkse verzorging van de huid van bijvoorbeeld voeten, handen en benen. Het verzacht het gespannen gevoel van de huid, voedt de huid en ondersteunt het natuurlijke huidherstel. De huid voelt soepel aan.

 

Prijslijst

Eerste hulp bij ongelukjes

€ 41,99


Heb jij last van een droge huid? Probeer dan zeker eens onze Aloë Vera producten! LR heeft een eigen Aloë Vera merk en bevat meer extracten van de helende Aloë Vera plant dan de gemiddelde Aloë Vera

Blauwe voetverzorgingslijn


Hydra ultra-actief balsem, een balsem die 24 uur non-stop hydrateert en de zeer vochtarme droge voeten weer in de goede conditie brengt. Wordt zeer snel door de huid opgenomen en is niet vet. Bevat geen parabenen, met oliën uit vlasdodder en druivenpitten, lipester uit zijde serine en imperata cylindrica.

Rode voetverzorgingslijn


Rustgevende crème, tegen vermoeide, verhitte voeten, deze neemt de vermoeidheid weg bij vermoeide en geïrriteerde voeten enkels en voetboog. Met zwarte bes blad en muisdoorn en bevat geen parabenen.

Cicaleïne


Cicaleïne, voor barstjes en kloven. Cicaleine herstelt kloofjes en scheurtjes in handen en voeten al of niet veroorzaakt door verhoorning en uitdroging van de huid. Bevordert het dichtgaan van kloofjes, bestrijdt sterke verhoorning van de huid. Herstelt de vetstof barrière. Ondersteunt het herstelproces. Gebruiksaanwijzing: De balsem 2 maal per dag met het spitse uiteinde in de barstjes of kloven aanbrengen. Preventief wordt aanbevolen Akilwinter 2 tot 3 maal per week op gevoelige plaatsen aan te brengen.

Groene voetverzorgingslijn tegen transpiratie.


Dit product bevat lipo-aminozuren (patent van Asepta) welke de vochthuishouding reguleert. Is schimmelwerend en neemt de geur weg. Een zeer goed middel tegen zwemmersecseem. Bevat geen parabenen, met

Bepanthen Lotion


Bepanthen Intensief Lotion is een zachte, vette lotion die het natuurlijke huidherstel dagelijks ondersteunt. Door aanvulling te geven op natuurlijke huidvetten legt Bepanthen Intensief Lotion tevens een beschermend laagje op de huid.De lotion is bijzonder geschikt voor de dagelijkse verzorging van de huid van bijvoorbeeld voeten, handen en benen. Het verzacht het gespannen gevoel van de huid, voedt de huid en ondersteunt het natuurlijke huidherstel. De huid voelt soepel aan. Gebruik Om de huid in goede conditie te houden Bepanthen Intensief Lotion dagelijks aanbrengen op betreffende delen van de huid. Naar behoefte herhalen, bijvoorbeeld bij een gespannen gevoel van de huid. Doordat de lotion snel intrekt, kan deze ook goed in combinatie met steunkousen gebruikt worden.

Bepanthen Zalf beschermend


Bepanthen Zalf beschermend Ondersteunt het natuurlijke huidherstel. Gebruik Aanbrengen op: Een schrale, ruwe huid. Zeer droge gevoelige huid voor irritatie (door invloeden van buitenaf. Kwetsbare huidplekken

Peusek Bano


De klassieker. 1 zakje voetbad en 1 zakje voetpoeder. werkt 1 tot 4 maanden 1 op de 4 mensen heeft last van overmatig zweten van de voeten. De voeten hebben een oppervlak aan zweetklieren van 600 cm². Zweet bestaat uit bijna 99% uit water, waarbij onopgeloste stoffen zoals zouten, ureum of melkzuur. Zijn ontleding wordt veroorzaakt door de geur.

Peusek voetpoeder


Poeder voor op de voet en in de schoen. Deoderiseert en verfrist de voet.

Cadeau Tip


Zoek u een cadeau voor een verjaardag, feestdagen of zomaar. wij hebben cadeaubonnen voor elk gewenst bedrag. Vraag naar de mogelijkheden.

DIABETESKOUS MET BESCHERMING VAN DE HIEL, VOORVOET


De gel werkt als een tweede huid tegen externe drukkrachten op het huidoppervlak. De gel staat in contact met de huid en speelt een beschermende rol tegen de vorming van wondjes en ontstekingen.

Therapiesokken met visco-elastisch polymeer


Scheefstaande grote teen Pijnlijke bult bij de kleine teen Tenen Voorvoet Hiel Therapiesokken zijn in dikke en dunne varianten in meerdere kleuren verkrijgbaar. Er zijn diverse modellen zoals een ballerinasokje, enkelsok en normale sok.

Wandel/sportsokken


De extra dikke laag gel onder en over de tenen vormt een beschermend kussen tussen de tenen en de neus van de (wandel)schoen. De visco-elastische eigenschap van de gel helpt om tenen te beschermen tegen blaarvorming, rode en pijnlijke plekken en kleine huidbeschadigingen. Blauwe nagels en stekende pijn in de tenen worden hierdoor vaak voorkomen. Ook voor het stoten van de tenen tegen de voorkant van de schoen bij bergafwaarts lopen biedt de visco- elastische eigenschap van de gel voldoende bescherming. Het langer worden van voeten bij lange wandelingen kan leiden tot stoten tegen de voorkant van de schoen. Deze wandelsok is voorzien van ingeweven elastische banden om de voet extra steun te bieden op belangrijke plaatsen in de voet en enkel.

Werksok


De sok heeft extra dikke lagen gel over de tenen en de voorvoet en vormt een beschermend kussen tussen de voet en de harde rand van de stalen neus. De dikke visco-elastische laag gel helpt om de voet te beschermen tegen druk- en wrijvingskrachten die tijdens het lopen ontstaat langs de rand van de stalen neus. Een beschadigde huid, stekende pijn en blaarvorming op de tenen en de voorvoet wordt hierdoor voorkomen en verzacht omdat de wrijving die er is niet meer op de huid terecht komt.

Oncologiesok


De sok bevat over de gehele lengte van de voet een gellaag. De visco-elastische eigenschap van de gellaag helpt om de voetzolen te beschermen tegen druk- en wrijvingskrachten. Deze therapiesok is ontwikkeld voor voeten die lijden onder chemotherapie, maar kent inmiddels vele toepassingen. De sok helpt ook bij gevoelige voetzolen door een slecht vetkamersysteem onder de voet, voetzolen met te weinig eelt of gevoelige voeten als bijwerking van medicijnen. Deze sokken zijn goedgekeurd door het beroemde kankeronderzoeksinstituut Institut Curie voor de behandeling van kankerpatienten met hypergevoelige voetzolen.

Handschoen ter bescherming van de handpalm


De laag gel over de gehele palm van de hand beschermt tegen druk- en wrijvingskrachten. De visco-elastische eigenschap van de gel helpt om de hand te beschermen tegen blaarvorming, rode en pijnlijke plekken en kleine huidbeschadigingen zoals de pijnlijke druk- en wrijvingskrachten bij het dragen van steunstokken, krukken en voortbewegen in een rolstoel. Bij sporters wordt deze handschoen vooaral ingezet bij het roeien. De olie die in de gel zit, verspreidt zich langzaam en hydrateert de opperhuid.

Strictly Pure


De producten van de Strictly Pure lijn worden samengesteld uit het allerbeste wat de natuur te bieden heeft. Terug naar de oorsprong wordt binnen deze lijn zeer letterlijk genomen.